Onze kernwaardes

De kernwaardes dienen als fundering van Appergine. Elk teamlid streeft naar deze kernwaardes te handelen.

Empathie

Net een stapje verder gaan om de situatie van een ander te begrijpen.

Eerlijk en transparant

Eerlijk met elkaar en duidelijk over je bedoelingen.

Leren en continue ontwikkeling

Een open bedrijfscultuur waar falen is toegestaan.

Ons verhaal

Automatisering die niet voor efficiëntie, verbetering, kostenbesparing en blije tevreden gebruikers zorgt is zinloos. Wij willen een eind maken aan de eindeloze reeks mislukte automatiseringsprojecten. Omdat te bereiken staan we voor een andere aanpak om applicaties te specificeren en te realiseren. 

Juan Paniagua, oprichter van Appergine, integreerde elementen van Event Storming (Alberto Brandolini, 2017) in Appergine’s methodiek en is de bedenker van Appstorming.

Appstorming is een radicaal andere aanpak om applicaties te realiseren. We noemen het “building business apps with post-its”. Het is een werkwijze waarbij de stakeholders het te automatiseren bedrijfsproces gezamenlijk beschrijven, zonder IT-jargon maar in gewone mensentaal.

Appstorming is laagdrempelig, niemand hoeft op cursus om het te leren, deelnemen is voldoende.

Wij betrekken alle belanghebbende medewerkers en vermijden (IT) jargon, wij maken iedere Appstormsessie tot een succes en bouwen de gewenste applicatie met de Appergine Studio. Applicatie na applicatie maken we gebruikers blij en laten we zien dat automatisering (wel) werkt.

Appergine logo

Nog meer vragen?

 

Missie

Onze missie is een bijdrage te leveren aan welzijn op het werk door gebruikers applicaties te geven die aan hun wensen en behoeften voldoen.

Visie

Door Appstorming zijn alle organisaties binnen 3 jaar in staat bedrijfprocessen te automatiseren met Post-its.