Slimmer werken

Een tekort aan software ontwikkelaars en ongeduld bij opdrachtgevers dwingt tot slimmer werken.

De eenvoud van Appstorming is evident. Als we de wensen en behoeften sneller in kaart brengen is er een wereld te winnen. Dat vraagt natuurlijk ook om een innovatieve manier van applicatie ontwikkeling. De combinatie Appstorming & low-code is dan ook volkomen logisch.

Immers low-code is een software ontwikkel methodiek waarbij programmeren tot een minimum wordt beperkt om applicaties te bouwen. Low-code biedt een visuele interface om de applicatie logica, schermen en functionaliteit te modelleren en realiseren. Door slimmer te werken zijn we in staat verrassend snel tot resultaat te komen.

Waarom Low-code?

De kracht van low-code platformen is het grotendeels visuele aspect en de vele herbruikbare componenten. Dit levert snel resultaat dat direct zichtbaar is voor de belanghebbenden.

 

=

Veel out-of-the-box functionaliteit beschikbaar en toepasbaar.

=

Visueel modelleren, WYSIWYG vereenvoudigd communicatie en realisatie.

=

Snelle time-to-market

=

Uitermate geschikt voor Agile manier van werken

=

Voordeliger en daardoor binnen bereik van meer organisaties

Resultaat Appstorm is input voor de low-code applicatie

Een eerste versie van de applicatie is enkele dagen na Appstorm beschikbaar

en

De user stories en applicatie flow vastgelegd in de AppStorm worden uitgewerkt en in low-code gerealiseerd. Door de visualisatie gaat geen informatie verloren en is realisatie uitermate efficient en snel. Appstorming en low-code is de sleutel voor succesvolle project.

 

Low-code volgens Gartner

Low-code is volwassen

Inmiddels is er een ruime keuze in low-code platformen. Na een uitgebreide analyse en de ervaring opgedaan met ons eigen low-code platform (inmiddels ter ziele) hebben wij gekozen voor Mendix. Het van oorsprong Nederlandse Mendix is het leidende platform in de wereld en een van de eerste volwassen low-code platformen. Niet voor niets wordt Mendix door de analysten van Gartner als toonaangevend beoordeeld.