winkelen-op-afspraak

Maak die afspraak, ga shoppen!

Nieuws

Onze regeringsleiders doen er alles aan om ons te laten terugkeren naar een soort van normaal. Dat er regels zijn waar we ons aan moeten houden is natuurlijk een gegeven. Samen maken we er het beste van. 

Gelukkig kunnen nu ook niet-essentiële winkels weer klanten ontvangen. Hoewel winkelen op afspraak misschien niet ideaal is, is het een stap in de goede richting. 

Volgens de Winkelen op Afspraak regels staat de Rijksoverheid toe dat er ‘online of telefonisch’ een afspraak gemaakt kan worden bij een winkel. 

Vervolgens ontvangt de klant na het reserveren een bevestiging met een tijdslot waarin gewinkeld kan worden. Bovendien moet er minimaal 4 uur tussen de gemaakte afspraak en je bezoek aan de winkel.

Ik heb me afgevraagd hoe dat in de praktijk gaat. Bij een winkelfiliaal, onderdeel van een keten is er waarschijnlijk een IT-afdeling die voor een online afsprakensysteem zorg draagt. 

Het zijn best wel wat eisen en voor wie zich afvraagt “Online afspraken, tijdslot, maar hoe dan?” heb ik goed nieuws. 

Het is mijn dagelijkse werk om snel en praktisch uitvoering te geven aan  automatiseringsvraagstukken en zo’n afsprakensysteem is natuurlijk een perfecte case. 

Dus heb ik samen met mijn team dit proces in kaart gebracht met onze Appstorming methode. Het resultaat is een afsprakensysteem waar winkeliers gratis gebruik van kunnen maken. 

Tussen de persconferentie van Rutte en De Jonge en de beschikbaarheid van de door ons gerealiseerde applicatie zit minder dan week. En ook nu met de aangepaste maatregelen zijn we in staat om in no-time de applicatie zo te wijzigen dat deze ook voor de nieuwe regels toepasbaar is. 

Vanuit verschillende hoeken krijgen we enthousiaste reacties op onze Winkelen op Afspraak applicatie en er zijn ondertussen al meer dan 30 winkeliers geregistreerd.

Deze specifieke Winkelen op Afspraak applicatie is helemaal gratis te gebruiken voor elke winkelier. Ik hoop hiermee een kleine bijdrage te leveren aan alle mede-ondernemers die ons land tot zo’n ‘gaaf land’ maken.

Registreer hier voor de Winkelen op Afspraak app.

Schaaf uw kennis bij over automatisering

Lex

Lex

CEO Appergine